JERICE Cocktails

De JERICE Cocktails bieden een heerlijke, ijskoude smaakexplosie en zijn een unieke variatie op de alom bekende cocktails. Heerlijk op een warme zomerdag, super tijdens een zwoele zomernacht, op een terras of in de discotheek!

Supersnel een heerlijke JERICE Cocktail
JERICE Ice Cocktails worden het best bereidt met het JERICE Flavor Concentraat en de JERICE Spirits in een JERICE Queen machine. Dit geeft ze de smaak van een heerlijke ‘ijskoude’ onvervalste cocktail. En ze zien er ook nog eens prachtig uit in diverse oogstrelende kleuren.

JERICE Cocktails zijn, in tegenstelling to reguliere cocktails, supersnel te serveren. Geen tijdrovende productie en geschud. Simpelweg de tap open, garneren en serveren. Een kind doet de was.

Door de speciale combinatie van onze unieke JERICE Cocktail Concentraten, de JERICE Spirits en de JERICE Queen Ice Cocktail machine blijven smaak en kleur stabiel. De speciale JERICE Flavor formule heeft een unieke samenstelling, hierdoor verwatert een JERICE Cocktail niet en blijven smaak en kleur gevangen in de zeer fijne ijskristallen.

JERICE Cocktails serveren

Schenk de heerlijke JERICE Cocktails in onze speciale glazen (plastic/glas) of in een van onze YARD Glazen. Garneer met limoen, sinaasappel, kiwi, een kleurig rietje en/of parasol, of met een garnering naar eigen fantasie en klaar is Kees.

Geniet van de eerste tot de laatste slok van de heerlijke JERICE Ice Cocktail smaak en de perfecte kleur.